relatietherapie vrouw breda

Verschillende relatievormen

Naast monogamie bestaan er vele verschillende type relatievormen . Wat zijn nu precies de verschillen? En wat beweegt mensen om er een andere relatievorm op na te houden of deze te ontdekken? Dit vindt ik interessante vragen die mijn professionele belangstelling hebben als Coach en Toegepast Psycholoog i.o.

 

In mijn praktijk richt ik mij ook op mensen die zoekend of nieuwsgierig zijn naar hun eigen identiteit hierin. Wie zijn zij zelf? Hoe denken hun partner(s) hierover? Hoe zouden zij zich graag willen verbinden in relatie(s)? Van mensen in mijn praktijk krijg ik mee dat er vaak een taboe rust op deze onderwerpen en het daarom lastig kan zijn hier met bekenden of soms ook hulpverleners over te praten. Als coach luister ik naar je verhaal, ideeën en verlangens. Tijdens de sessies ontstaat meer helderheid in wie jij bent, waar je (mogelijk) tegen aanloopt in jezelf of bij anderen en waar jij je goed bij voelt. Dit doe ik met een open blik en zonder oordeel. Je mag zijn wie je bent!

 

Kijk hieronder eens naar het filmpje voor meer uitleg over non-monogame relatievormen.

 
 
 

Tips:

 

Lees en zoek eens naar informatie op verschillende websites of in boeken. Hieronder een paar tips uit het grote en diverse assortiment dat te vinden is:

 
 
 

Polyamorie – Pluk de Liefde

 

Marijkes Praktijken

 

Verschillende relaties | (cocnoordhollandnoord.nl)

 

Love Unlimited – liefde delen in de praktijk – Het boek over Liefde Delen

 

Nieuw: Ruimte voor de Liefde | verschijnt 4 februari – Joyce Spijker (boek)