Tarieven

Intake gesprek

60 min

gratis

Losse sessie

60-75 min

€ 80 

Pakket 5 sessies

5 x 60-75 min          

€375

€ 25 korting 

Pakket 10 sessies

10 x 60-75 min 

€ 750

€ 50  Korting

Tarieven & aanvullende informatie

Intake gesprek en sessies 

Het gratis intake gesprek van 60 min kan in mijn praktijk of online plaatsvinden. Een sessie duurt 60-75 minuten en kan plaatsvinden in mijn praktijk, online, bij je thuis, op je werk of in de natuur. In het bedrag van de sessie is de voorbereidingstijd en rapportage na de sessie inbegrepen. Bovenstaande bedragen gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW.

Bedrijven

Individueel coachen van uw medewerkers? Dat kan! Mijn zakelijk uurtarief voor persoonlijke coaching is 85 euro exclusief BTW. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte. Als ondernemer of officieel geregistreerde ZZP’er is de btw (21%) van een zakelijk coachtraject aftrekbaar van de belasting. Mogelijk komen ook de kosten van het hele coachtraject in aanmerking voor belastingaftrek via de post ondernemerskosten. Voorwaarden hiervoor kun je vinden op de website van de Belastingdienst.

Vergoeding via werkgever

Veel bedrijven hebben een budget voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling van de werknemers. Denk bijvoorbeeld aan het vergroten van je persoonlijke effectiviteit, assertiviteit en stressreductie. Overleg met je leidinggevende in hoeverre de coaching daar onder valt. De kans is groot dat het bedrijf de kosten (deels) op zich neemt. De declaratie wordt dan ter betaling naar jouw werkgever gestuurd. De inhoud van de sessies blijft tussen ons.

Laag inkomen

Ben je een student? Ben je je baan verloren? Heb je een laag inkomen? Kun je dit aantonen en wil je toch graag coaching volgen? Neem contact met mij op voor overleg.

Reiskosten

Binnen gemeenten Altena en Gorinchem worden geen reiskosten berekend voor een sessie thuis, op het werk of in de natuur. Hierbuiten worden wel reiskosten berekend. Eventuele parkeerkosten worden altijd in rekening gebracht.

Annuleren

Ben je verhinderd? De sessie kan tot 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Informeer mij hierover zo spoedig mogelijk per mail, telefonisch of over de app. Niet nagekomen of te laat geannuleerde afspraken worden volledig in rekening gebracht.

Betaling

Betaling is direct na de sessie contant of binnen 14 dagen per bankoverschrijving mogelijk. De factuur zal per email worden toegestuurd.