Tarieven

Intake gesprek

60 min

€ 75

Losse sessie

60 min

€ 90 

Pakket 5 sessies

5 x 60 min       

Op aanvraag

 

Pakket 10 sessies

10 x 60 min 

Op aanvraag

Tarieven & aanvullende informatie

 

Intake gesprek en sessies

Het intake gesprek van 60 min kan in mijn praktijk of online plaatsvinden. Een sessie duurt 60 minuten en kan plaatsvinden in mijn praktijk, online, op je werk of in de natuur. In het bedrag van de sessie is de voorbereidingstijd en rapportage na de sessie inbegrepen. Bovenstaande bedragen gelden voor particulieren.

Bedrijven

Individueel coachen van uw medewerkers? Dat kan! Hiervoor maak ik graag een maatwerk pakketprijs. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte. Als ondernemer of officieel geregistreerde ZZP’er is de btw (21%) van een zakelijk coachtraject aftrekbaar van de belasting. Mogelijk komen ook de kosten van het hele coachtraject in aanmerking voor belastingaftrek via de post ondernemerskosten. Voorwaarden hiervoor kun je vinden op de website van de Belastingdienst.

Vergoeding via werkgever

Veel bedrijven hebben een budget voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling van de werknemers. Denk bijvoorbeeld aan het vergroten van je persoonlijke effectiviteit, assertiviteit en stressreductie. Overleg met je leidinggevende in hoeverre de psychologische begeleiding en coaching daar onder valt. De kans is groot dat het bedrijf de kosten (deels) op zich neemt. De declaratie wordt dan ter betaling naar jouw werkgever gestuurd. De inhoud van de sessies blijft tussen ons.

Laag inkomen

Ben je een student? Ben je je baan verloren? Heb je een laag inkomen? Kun je dit aantonen en wil je toch graag coaching volgen? Neem gerust contact met mij op voor overleg.

Reiskosten

Reiskosten voor een sessie op het werk, andere locatie of in de natuur worden in rekening gebracht. Dit bedraagt 0,21 cent per kilometer. Eventuele parkeerkosten worden altijd in rekening gebracht.

Annuleren

Ben je verhinderd? De sessie kan tot 48 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Informeer mij hierover zo spoedig mogelijk per mail, telefonisch of over de app. Niet nagekomen of te laat geannuleerde afspraken worden volledig in rekening gebracht.

Betaling

Betaling is direct na de sessie contant of binnen 14 dagen per bankoverschrijving mogelijk. De factuur zal per email worden toegestuurd.