Seksualiteit en intimiteit

Coaching bij intimiteit en seksualiteit 

Intimiteit en seksualiteit zijn zeer belangrijk in het leven van een mens. Ook in jouw leven. Omdat er helaas vaak nog een taboe heerst om hierover te praten kun je je eenzaam voelen of onbegrip van anderen ervaren. In mijn praktijk ondersteun ik je hierin graag op een veilige en vertrouwelijke manier. Zonder oordeel wil ik je uitnodigen jezelf beter te leren kennen en vragen of problemen die je ervaart op het gebied van seks, liefde en intimiteit te bespreken en onderzoeken.

LHBTIQ+ coaching

Wie ben jij en wat past bij jou? LHBTIQ+ staat voor: L = lesbisch, H = homo, B = biseksueel, T =transgender, I = intersekse, Q = queer en de + staat voor al die andere mogelijke manieren waarop mensen zichzelf, dus hun gender of seksualiteit beschrijven.

Als je seksuele aantrekking of liefde voelt voor dezelfde sekse of je niet fijn voelt bij je geboren geslacht dan kan dat heel verwarrend zijn. Ben ik biseksueel nu ik met een vrouw heb geëxperimenteerd? Misschien identificeer jij je niet als man of vrouw maar voelt dit voor jou meer fluïde?

Onderwerpen die in onze gesprekken aan bod kunnen komen zijn jezelf leren kennen,  experimenteren of coming out. Hoe ga je om met je omgeving, geloof of discriminatie? Wat betekent dit in je studie, professionele leven en toekomst?